Wat is de Toolkit e-formulieren?

Digitale formulieren zijn een belangrijk onderdeel van uw kanaalsturing strategie. Uw klanten willen zelf kiezen hoe zij diensten of regelingen aanvragen. Bijvoorbeeld via internet, telefonisch, of aan de balie. Wij maken e-dienstverlening mogelijk met de Toolkit e-formulieren.

De Toolkit e-formulieren is ontwikkeld in samenwerking met gemeenten en de gebruikersvereniging TYPO3gem. Het is gebaseerd op Orbeon, een van de grootste en krachtigste open source producten voor het bouwen van webformulieren.

We bieden de Toolkit e-formulieren als SaaS-oplossing aan. Dit betekent geen beheerlasten voor u, snel en eenvoudig doorvoeren van updates en nieuwe functionaliteiten én de e-formulieren zijn bereikbaar vanaf iedere locatie met internettoegang.

Uniek? Jazeker! Dit leggen we uit aan de hand van de kernbegrippen die horen bij de Toolkit e-formulieren; Slim, Makkelijk en Verbonden.

Makkelijk zelf digitale formulieren bouwen – Lees verder

Slimme formulieren door informatieverzameling uit externe bronnen. Lees verder

Verbonden door het koppelen van uw (zelfgemaakte) digitale formulieren aan elk mid- en/of backoffice systeem.  Lees verder

 

U bent hier