Een potje kwartetten met e-formulieren?

Maak je gebruik van toolkit-eformulieren om digitale formulieren te maken? Wordt dan ‘lid van de bibliotheek’ van de Toolkit. Zo kan je makkelijk formulieren gebruiken van andere gemeenten. En zelf ook formulieren beschikbaar stellen voor anderen.

Mag ik van jou een WOB formulier...

Is het je al opgevallen? Alle Toolkit gebruikers zijn nu lid van de nieuwe groep ‘Bibliotheek’. In deze nieuw bibliotheek staan al diverse formulieren.

  • Aanvraag Burgerlijke Stand
  • Uittrekstel BRPFormulier
  • Aanvraag Marktplaatsverguning

Deze formulieren voldoen aan de Gemma Standaarden van KING. Je hoeft alleen zelf specifieke kenmerken van de gemeente toe te voegen.

...dan heb ik voor jou een WMO-formulier.

Voeg zelf ook formulieren toe aan de bibliotheek. Het scheelt elkaar veel tijd als er al een voorbeeld formulier beschikbaar is om op voort te bouwen. Zo digitaliseer je als gemeente sneller en krijg je een formulier wat al door burgers gebruikt wordt. De formulieren zijn als het ware al getest.

Ook digitale formulieren uitwisselen?

Kijk dan of je toegang hebt tot de bibliotheek. We hebben de gebruikraccountants uit de 'typo3' groep overgezet naar de nieuwe bibliotheek. Met de komst van deze nieuwe groep, vervalt de oude groep 'typo3'. 

Geen toegang? Mail dan naar: Irisdeen@lostlemon.nl
 

U bent hier